[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24608  29-01-2012 13:20 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Facebook zaman tünelini kaldirmak
Facebook zaman tünelini nasil kapatirim.
Facebook'un hayatimiza girmesiyle birlikte yeni degisiklikler ve gelismeler meydana getirir oldu. Artik her çikan yeni gelismeleri dener duruma geldik. Iste bunlardan bir tanesi de facebook timeline baska bir deyisle zaman tüneli. Zaman tünelini aktif hale getirdik ve facebook sayfanizin ne kadar degisik göründügünü sizlerde fark ettiniz.
Zaman Tüneli ile gezintileriniz artik hosunuza gitmiyor ve eski haline geri dönmek istiyorsaniz yapmaniz gerekenleri asagiya tek tek siraliyorum.

www.developers.facebook.com/apps adresine giriş yapıyorsunuz. Açılan sayfada kullanmakta olduğunuz uygulamarın yer aldığı bir liste yer alacak. Bu listeyi sayfanın sol tarafındaki bölümden görebilirsiniz. Burada Facebook Zaman Tüneli ( Time Line ) uygulamasını bulun sağ üstte yer alan “Uygulamayı Düzenle” butonuna basın. Alt kısımda “Uygulamayı Sil” seçeneği mevcut. Buraya da bastıkran sonra oluşturtuğunuz söz konusu uygulama silinir ve kısa bir süre sonra profilinizi eski hale getirmiş olursunuz.
Sizlere bahsettigim zaman tünelini kapatmak / kaldirmak bu kadar kolay.Facebook'ta sizlere iyi eglenceli vakitler diliyorum.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu