[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24325  11-01-2012 19:40 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
FLAŞ!.. HOLLWOOD’UN SON YILLARDA EN ÇOK İZLENEN FİLMLERİNDEN OLAN “TWILIGHT” TÜRKİYE’DE DİZİ OLUYOR!.. PEKİ ÖNÜMÜDEKİ SEZON YAYINLANACAK DİZİDE BAŞROLÜ HANGİ ÜNLÜ İKİ OYUNCU PAYLAŞACAK?..

Tüm dünyada beğeniyle izlenen ve gişe rekorları kıran Twilight'ın telif haklarını Medyapım satın aldı.




Stephenie Meyer’in Twilight adlı eseri yerli dizi oluyor. Tüm dünyada büyük tutkuyla okunan kitabın telifhaklarını satın alan Medyapım dizi için hazırlıklara başladı.
çağatay edward olacak
Dizide Edward karakterini sezon sonu bitecek olan Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy olacak. Bella karakterini ise yerli versiyonunda Pelin Karahan temsil edecek.

Dizinin FOX TV veya Show TV’de yayınlanması bekleniyor. 2012’nin Eylül ayında ise başlaması planlanıyor.

-----------
Bella> Pelin
Edward> Çağatay



TWIGHLIGHT (Alacakaranlık) serisi, önce ABD’li yazarı Stephenie Meyer’i 2005’ten bu yana çok satanlar listelerinin zirvesine oturtmuş, sonra bu ilginin kaymağını romanlardan uyarlanan Hollywood filmleri yemişti.

Kristen Stewart (Bella Swan) ve Robert Pattinson’ın (Edward Cullen) başrollerini paylaştığı filmler, şimdi de Türk ekranlarına yerli dizi uyarlaması olarak gelecek.

Romanın film çekmek üzere telif haklarını satın alan Medyapım hazırlıklarını hızlandırdı.

Dizide ‘Edward’ karakterini sezon sonu ekrana veda edecek olan ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy üstlenirken ‘Bella’ rolü ise Pelin Karahan’a emanet. Show TV ya da Fox’ta yayınlanması beklenen dizi önümüzdeki eylül ayında ekranlara gelecek. Meyer’in ‘Alacakaranlık’ serisi, Arizona’dan Edward Cullen adlı bir vampire aşık olup hayatını tehlikeye sokan 17 yaşındaki Isabella Bella’nın netameli dönemini anlatıyor

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (11-01-2012 20:35 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu