[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #24071  14-10-2011 11:54 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
EVİNDE TELEVİZYON YOK
Cemaate katıldıktan sonra hayatında köklü değişiklikler olduğunu belirten Magic Necmi, çarşaflı bir kadınla görücü usulü evlendiğini açıkladı. Evinde Tv olmadığını da ifade eden ünlü illüzyonist, bu konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: "Evde televizyon olmadığından dolayı eşimle doya doya sohbet ediyoruz"



"CÜBBELİ İLLÜZYONİST OLDUĞUMU BİLİYOR"
Giydiği kıyafet ve sakalı ile cemaat yaşantısını ekrana yansıtan Magic Necmi, mesleğinin cemaat içinde nasıl karşılandığı ile ilgili olarak; "Cübbeli Ahmet Hoca da ilüzyonist olduğumu biliyor. Ben büyü yapmıyorum onun için bunda bir sorun yok, onun önünde de bir gösteri yaptım" dedi.
mecik necmi yıldırım kimdir nasıl evlendi kimle değişti
İSMAİL AĞA CEMAATİ
İsmail Ağa Cemaati'nin liderliğini Mahmut Usta Osmanoğlu yapmaktadır. Bu cemaatin en popüler isimlerinden biri olan Cübbeli Ahmet Hoca, yapmış olduğu ilginç çıkışlarla sık sık gündeme geliyor.

İllüzyonist Magic Necmi, Arım Balım Peteğim'de, İsmailağa Cemaati'ne katıldığını açıkladı. Cübbeli Ahmet Hoca da programa telefonla bağlanarak Magic Necmi'yle nasıl tanıştığını anlattı. Cübbeli'ye övgüler yağdıran Magic Necmi, "32 yaşındaki bir adamın bekar gezmesi çok hayra alamet değil" açıklamasıyla da şaşırttı.

TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programına konuk olan İllüzyonist Magic Necmi çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsmailağa Cemaati'ne katıldığını açıklayan Magic Necmi, Cübbeli Ahmet Hoca'yla tanıştıktan sonra hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Cemaate katıldıktan sonra hayatında köklü değişiklikler olduğunu belirten Magic Necmi, evinde televizyon olmadığını söyledi. Evde televizyon olmadığından dolayı eşiyle doya doya sohbet ettiğini ifade eden Magic Necmi, stüdyodaki seyircileri şaşırttı.

GÖRÜNÜŞÜ CEMAAT'İ YANSITTI

Giydiği kıyafet ve sakalı ile cemaat yaşantısını ekrana yansıtan Magic Necmi, mesleğinin cemaat içinde nasıl karşılandığı ile ilgili olarak, "Cübbeli Ahmet Hoca da ilüzyonist olduğumu biliyor. Ben büyü yapmıyorum onun için bunda bir sorun yok, onun önünde de bir gösteri yaptım" diye konuştu.

"BENİ ONUNLA ÖZEL TANIŞTIRDILAR"

Programa telefonla bağlanan Cübbeli Ahmet Hoca da Magic Necmi'yle nasıl tanıştığını ve onu nasıl değiştirdiğini anlattı. Cübbeli, "O bizim sohbetlere geldi ve beni onunla özel tanıştırdılar" dedi.

Magic Necmi araya girerek Cübbeli Ahmet Hoca'ya, "Telefonda diye söylemiyorum, Allah onu başımızdan eksik etmesin çünkü tam bir alim. İslamiyet'i aydınlatan, doğruyu gösteren, insanlara çok büyük faydası olan biri" diye övgüler yağdırdı.

"32 YAŞINDAKİ BİR ADAMIN BEKAR GEZMESİ HAYRA ALAMET DEĞİL"

Bir alim olduğu için Cübbeli Ahmet Hoca'nın elini öpmek istediğini söyleyen Magic Necmi, "Allah katında da onun nikahımı kıymasını istedim. Ben Allah rızası için evliliği seçtim" şeklinde konuştu.

"32 yaşındaki bir adamın bekar gezmesi çok hayra alamet değil" diyen Magic Necmi, "Evlilik belli bir noktadan sonra adamın hayatını düzene sokar" ifadelerini kullandı.

Eşinin çarşaflı ve bir hoca olduğunu belirten Magic Necmi, "Ben eşimi hiç tanımadan, görmeden evlendim. Aynı yaştayız" dedi.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu