[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23718  15-09-2011 15:32 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş


Google Earth Plus v6.0.3.2197 Türkçe Full

Google Earth Pro ile dünyadaki herhagibir yere mümkün olduğunca zoom yapabilirsiniz.Google Earth uydu fotağraflarından toplanmış yüksek çözünürlük içeren bir kolleksiyondur. Ayrıca dünyadaki birçok önemli yeri 3D olarak da görebilirsiniz. Bu araç ile evinizin dünya üzerindeki yerini bulabilirsiniz.

Yazılımın 5 Sürümündeki Yenilikler :
Dünyanın dört bir yanından tarihi görüntüler Denizcilik uzmanlarından alınan okyanus tabanı ve yüzeyi verileri Ses kayıtlı basit tur

Yazılımın Bir Önceki Sürümündeki Yenilikler


Gerçek Görünümlü Binalar
Google Earth ile, daha önce olmadığı kadar çok şehirdeki 3B binaları daha hızlı görün. San Francisco, Boston, Orlando, Münih, Zürih ve başka düzinelerce şehir dahil olmak üzere dünyadaki çeşitli şehirlerde bulunan yüzlerce yeni binaya artık erişebilirsiniz.

Hızlı Gezinme
Yeni gezinme denetimlerini kullanarak, gördüğünüz manzara üzerinde sorunsuz dolaşın. Uzaydan cadde seviyesine hızlı bir şekilde gezinin ve bir binanın
tepesinden diğerine atlayın. Binaları hemen önlerinde duruyormuş gibi görüntülemek için bakış gezinme çubuğunu kullanın.

Işık ve Gölge
Yeni günışığı özelliğiyle, gündoğumunu ve günbatımını her yerden izleyebilirsiniz. Şafağın, akşamın ve gölgelerin dünyayı dolaşmasını izlemek için zaman kaydırıcısını kullanın.

Cadde Görünümü
Google Haritalar’da kullanılabilir olan Cadde Görünümü şimdi Google Earth’te! Seçkin şehirlerin panoramik görüntülerine gidin ve 360 derecelik bir gezintiye çıkın.

Dünyanız Artık Üç Boyutlu – Yakınlaştırın, Yatırın ve Döndürün


Farenizi, klavyenizi ya da iztopunuzu kullanarak dünyada gezinin. Görüntüyü hareket etmek için farenizle tutun. Gezinme pusulası, görünümü çeşitli şekillerde değiştirmenize olanak verir.

Yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak için sağ kaydırıcıyı yukarı ve aşağı sürükleyin. Görünümü yatırmak için üst kaydırıcıyı sağa ve sola sürükleyin. Görüntüyü döndürmek için, gezginin ekrandaki tekerleğini döndürün.

Dünyada İstediğiniz Yere Gidin


Belirli bir adres, bir kavşak, şehir, eyalet, posta kodu veya ülke arıyorsanız, bunu “Git” kutusuna yazıp Ara’yı tıklayın.

Gökyüzünü Keşfe Çıkın


Şimdiye kadar, Google Earth dünyaya bakmak için uzaydan dünyaya yakınlaştırmanızı sağladı. Google Earth’ün yeni Gökyüzü özelliği sayesinde, perspektifi tersine çevirebilir ve gökyüzü harikalarını keşfe çıkabilirsiniz.


http://www.wupload.com/file/168398790.....2197.Final.rar


__________________
Çevirimiçi durumu