[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23623  11-08-2011 15:15 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Genç kızların sevgilisi çok ünlü bir oyuncu; Show TV'nin rating rekortmeni dizisi "Muhteşem Yüzyıl"a transfer oldu...

Hürriyet gazetesinin haberine göre ekrana veda etmeye hazırlanan “Küçük Sırlar”da Çet karakterini canlandıran Burak Özçivit, “Muhteşem Yüzyıl” ekibine katılıyor.



Dizide Malkoçoğlu’yu canlandıracak olan Özçivit, şu sıralar rolü için dört hocadan kılıç kullanma ve at binme dersleri alıyor.

Tarihe göre Yahyapaşazade Malkoçoğlu Bali Bey veya Koca Bali Paşa şeklinde de anılınan Malkoçoğlu 1495‘de doğmuş olup, Kanuni Sultan Süleyman‘ın yaşıtıdır. 2.nci Bayezit'in kızı Aynişah sultanın kızıyla evlidir . Semendire sancakbeyi olmuş, 1521 yılında Belgrad‘ın fethinde görev yapmıştır. Daha sonra Belgrad sancakbeyi ve Bosna Beylerbeyi oldu. 1526 yılında Mohaç Savaşı‘nda çok üstün başarılar gösterdi. Budin‘in (Budapeşte) ikinci beylerbeyi oldu. Vezir oldu. 1548 yılında vefat etti. Budapeşte’nin en büyük meydanının adı Osmanlıların Budapeşteyi kaybettiği zamana kadar Gazi Bali Paşa Meydanıdır. Mehmet Bey adında bir oğlu vardır.

Bir dönem Cüneyt Arkın’ın canlandırdığı Malkoçoğlu karakterini oynayacağı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Özçivit, “CüneytArkın’dan sonra bu rolü oynamak benim için gurur verici” dedi.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu