[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23545  06-08-2011 22:29 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


UKRAYNA Başbakanı Yulia Timoşenko, bugünkü kabine toplantısına Farklı bir saç modeli ile katılarak bakanları şaşırttı.

Giyim Ve saç modeli ile sik sik magazin basınının konusu olan Timoşenko, 25 Ekim 2009'da Voleybolda seçimlerde Devlet Baskanı adayı.

Timoşenko 2007 yilinda saç stilini değiştirmiş ve Medya mensublarına bunu sik sik yapacağı vaadinde bulunmuştu. Ama Daha sonra ABD call sırasında yine saçlarını eski haline getirmişti.
Dünya kamuoyu ise bayan Timoşenko'nun saç modelinin masallarda yer alan Slav kadınına özgü saç Örgüsü şeklinde oldugunu biliyor. Turuncu devrim liderlerinden Timoşenko, oğlu dönemde Rusya Başbakanı Vladimir Putin'le iyi İlişkiler geliştirmeye çalışması ile gündeme geliyor.



Eski Ukrayna Başbakanı Yulia Timoşenko 2002 yılından beri başını Ukraynalı kadınların geleneksel saç modelinden esinlenen taç gibi bir örgüyle süslüyor. Bu örgü öylesine büyük bir yankı uyandırdı ve spekülasyonu yapıldı ki, kimileri bunun Timoşenko'nun kendi saçı değil, postiş olduğunu iddia etti.
Bunun üzerine Timoşenko bir gün "Bakın, hepsi benim işte" der gibi saçını açtı. O günden beri ister yağmur yağsın, ister devrim olsun, örgü yerinden kımıldamadı, tek bir saç teli bile dışarı fırlamadı.
Timoşenko medyanın ilgisini çekmek için görünümünü nasıl kullanacağını biliyor. 2002'deki parlamento seçimlerinden önce tipini radikal denebilecek şekilde değiştirdi. Saçını sarıya boyatıp halkın arasına sadece tayyörle değil, jean'le de karışmaya başladı. Artık o bir işkadını değil, parlamentoda da sokaktaki adamla konuştuğu kadar iyi konuşabilen bir politikacıydı.

Timoşenko'nun imajının önemli bir kısmını oluşturan saç örgüsü Ukraynalı şair Lesya Ukrainka'nın (1871-1913) ve Hollanda köylüsünün saç modeline gönderme yapıyor ve Timoşenko bu saçla Ukraynalı köklerinin altını çiziyor. Bu saç modelinden dolayı Timoşenko'ya "Prenses Leia" ("Yıldız Savaşları" filminin kahramanı) diyenler de var. Ortak yönleri yok değil: Dikkat çekici giysiler, aynı saç modeli ve imparatorluğa karşı bitmeyen savaş.



"O bir yıldız"
Timoşenko'nun "image maker"ı Alex Kovshun, onun için "O bir yıldız ve bunu biliyor. Ama güzelliğini bir kamuflaj olarak kullanıyor" diyor. Ancak Timoşenko'nun birbirinden pahalı marka giysileri pek kamuflaj görevi göremiyor. Bunlar daha çok onu fark edilir kılan tasarımlar.
2002 seçimlerinden sonra kıyafetleri daha da dikkat çekici olmaya başladı. "Timoşenko ne dedi?"den çok, "Timoşenko ne giydi?" diye sorulur oldu. Timoşenko görevinin gerektirdiklerini değil, hoşlandığı türde kıyafetleri giymeye başladı. Takım elbiselerin içine yarı transparan bluzlar giydi, başkanlık seçimlerinde sırtına asi ruhun temsilcisi siyah deri ceketini çekti.
Pembe jean, çok yüksek topuklu ayakkabılar, balon kollu, dantellerle süslü elbiseler... Psikologlar bu hızlı tarz değişikliğini "herkes tarafından sevilme isteği" olarak yorumluyor. Ancak bu giyimle olacak bir iş değilmiş anlaşılan. Timoşenko bir süre önce Yuşçenko'yla ayrı düşmesi ve hakkında çıkan yolsuzluk iddialarından dolayı başbakanlık görevinden alındı. Kökenlerine vurgu yapan saçları bile onu bu kez kurtaramadı.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu