[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23542  06-08-2011 22:11 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Beş sezon ekranlarda yayınlanan Kavak Yelleri dizisinin final bölümü dizinin çekime başladığı İzmir'in Seferihisar ilçesinde tamamlandı. Dizinin yeni ve eski oyuncuları son çekimlerde bir araya gelerek duygulu anlar yaşadı.



Kavak Yelleri final çekimi İzmir'in Seferihisar ilçesinin Sığacık Mahallesi'nde gerçekleşti. Dizinin eski yeni tüm oyuncuları, yapımcılar, set ekibi; Seferihisar halkının katılımıyla Pinhani grubunun konseri ile duygulu anlar yaşadı. Konser sırasında dizi oyuncuları sahneye çıkarak 5 yıldır kendilerine destek veren ve hoşgörü ile yaklaşan bölge halkına teşekkür etti. Tims Productions, oyunculara ve set ekibine teşekkür madalyası takdim etti.

5 yıl önce İzmir Seferihisar'da yaşayan lise öğrencisi gençlerin maceraları ile başlayan dizinin finali yine "5 yıl sonra her şeyin başladığı yerde" sloganıyla Seferihisar'a doğdukları kasabaya dönen gençlerin artık anne, baba olmuş ve hayat mücadelesi içinde ki tabloları ile son buluyor.



Kavak yelleri yapımcıları yıllardır çekim yaptıkları Seferihisar ve Sığacık Halkını da son bölümde oyuncu olarak dizi de oynattı. Uzun uzun birbirilerine sarılıp ağlayan dizi oyuncularından özellikle Mine rolündeki Aslı Enver, dizideki Babaannesi rolündeki Ayten Uncuoğlu ile duygulu anlar yaşadı. Ayten Uncuoğlu "Gerçek torunum gibi" dediği Aslı Enver (Mine) ye sarılıp ağladığı gözlemlendi. Yine dizinin gözde oyuncularından Deniz rolündeki İbrahim Kendirci de gözyaşlarını saklamak için sık sık arka sıralara saklandı. Aslı rolü ile ünlenen Pelin Karahan ise hüzünlü ama sessiz tavrı ile dikkat çekti.

Dizinin en sevilen karakteri olan fakat diziden iki kez ölerek ayrılan Dağhan Külegeç yine gecenin en çok tezahürat alan ismi oldu.finali izle son bölüm




__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu