[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23534  05-08-2011 15:17 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
30 yıl sonra dizi olarak ekrana gelecek ‘İffet’te film versiyonundaki o sahneye yer verilmeyecek.



Faruk Peker ve Müjde Ar’ın başrolde oynadığı ‘İffet’ filmi 30 yıl sonra dizi olarak yayınlanacak. Fahriye Evcen’in Müjde Ar’ın canlandırdığı ‘İffet’ karakterini oynayacağı dizinin yapımcılığını o dönem filme de imzasını atan Faruk Turgut yapacak. Turgut, herkesin merak ettiği bir soruyu cevaplayarak, filmdeki arabada yaşanan tecavüz sahnesinin dizide yer alıp almayacağını söyledi. Turgut, ‘Nisan ayında yürürlüğe girecek olar RTÜK yasasına göre zaten artık Türk televizyonlarında böyle bir sahne çekemezsiniz. Bizim yapımımızda bu sahne olmayacak’ diye konuştu.

Bilindiği üzere iffet Sinema filmini Kartal Tibet yönetmişti. iffet‘in konusu ise, aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan bir genç kızın dram idi. iffet‘te başrolü Müjde Ar oynamıştı ve bu iffet filmindeki cam sahnesi çok konuşulmuştu.




iffet dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Ancak milliyet gazetesinin bir haberine göre Müjde Ar’ın iffet rolünde Deniz Çakır oynuyor.

Gerçek olamayacak kadar güzel, hayal olamayacak kadar acı bir aşkın hikayesi.

Star'da, Gold Film'in yapımcılığında, Eylül'de ekrana gelecek olan İffet'in başrollerini Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Önümüzdeki hafta Balat ve çevresinde çekimlerine başlanacak olan dizi, tanıtım filmiyle şimdiden konuşulmaya başlandı.

Faruk Teber'in yöneteceği İffet'in senaryosu Zülküf Yücel'e ait. Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşıray, Zuhal Olcay, Mehmet Çevik ve Melike Güner de var.

Şimdiden büyük bir merakla beklenen dizi, İstanbul'un eski mahallelerinden birinde babası ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan İffet'in babasının tüm baskılarına rağmen delicesine aşık olduğu taksi şoförü Cemil'e (İbrahim Çelikkol) olan tutkulu aşkını ve intikam öyküsünü ekrana getirecek.

Copyright © Gold1TV


Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (21-09-2011 11:29 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu