[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23417  09-06-2011 23:54 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Muhteşem Yüzyıl dizisi ile gündeme gelen genç oyuncu son günlerde herkesin kendisi için birşeyler söylemesinden sıkıldığını söyledi.

Meryem Uzerli, herkesin silikon taktır dediğini belirtirken bu duruma çok şaşırdığını söylüyor. Uzerli "Silikon yaptır diyorlar; nereme silikon yaptıracağım?" diyerek sitem etti.

Bir arkadaşının doğum gününe katılan oyuncu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzerli, herkesin silikon taktırmasını istediğini buna kendisinin çok şaşırdığını belirterek "Silikon yaptır diyorlar; nereme silikon yaptıracağım?" diyerek sitem etti.silikon taktırdımı yaptırdımı memeleri göğüsleri yapma mı gerçek mi pamuklu mu sahtemi




Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandıran Meryem Uzerli'nin göğüslerine bez ve pamuk takviyesi yaptığı ortaya çıktı.
Uzerli’nin göğüslerinin vücuduna göre hayli küçük olduğu, ancak bunu dert etmediği öğrenildi. Genç oyuncunun arkadaşlarının "Göğüslerin çok küçük duruyor ve her seferinde pamuklarla, özel sutyenle iri göstermeye çabalıyorsun, neden silikon yaptırmayı düşünmüyorsun" sözlerine ise "Ben doğallıktan yanayım. Vücuduma bıçak değdirmem" karşılığını verdiği söyleniyor.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu