[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23266  27-04-2011 15:00 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
kimdir? nasıl tanıştılar?

Burak Mursaloğlu ile birlikte olmak için İstanbul Hatay arası mekik dokuyan Merve Boluğur'un seyahat
seferleri sevgilisinin İstanbul'a taşınması ile son buldu



Acemi Cadı dizisindeki çocuk karakterinden sıyrılarak Küçük sırlar'da genç bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıkan Merve Boluğur uzun zamandır Hataylı Burak Mursaloğlu ile birlikte. İkilinin tanışma hikayesi ise oldukça ilginç. Koyu bir Merve Boluğur hayranı olduğu öğrenilen Burak Mursaloğlu, bir dönem Hatay’da çekimlerde bulunan Boluğur’u sıkı bir takibe alıyor. Sete gidip gelerek, hayranlık mertebesinden sevgili koltuğuna kadar da yükselmeyi başarıyor. Önce Merve ile tanışan Mursaloğlu ardından da genç oyuncunun kalbini çalıyor. Hatay’da başlayan aşk İstanbul semalarına kadar uzanıyor.



MERVE'YE KIYAMADI

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Merve Boloğur bu aşk hayatına girdikten sonra İstanbul-Hatay arasında mekik dokumaya başlıyor. Sonunda Boloğur'un seyahat çilesini sevgilisi bitiriyor ve Mursaloğlu geçtiğimiz günlerde sevgilisi uğuruna Hatay’dan İstanbul’a taşınıyor.

Şöhret beni etkilemiyor

Hem aşk ilişkisini hem de arkadaşlık ilişkisine şöhreti karıştırmamaya kararlı olan Merve Boloğur, "Eskiden ne yaparsam hiçbir değişiklik olmadan aynılarını yapmaya devam ediyorum. Genelde sette oluyoruz. Sette olmadığım zamanlarda uyuyorum ya da arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Ünlü olmadan nasıl bir hayat sürüyorsam yine aynısını yapıyorum. Şöhret olmak beni etkilemiyor. İnsanlar bana bakıyor diye hayatımı sınırlandırmıyorum" diyor.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu