[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23219  19-04-2011 15:34 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
GEÇTİĞİMİZ aylarda hayatını kaybeden Defne Joy Foster dışında tüm çekirdek kadronun aynen korunduğu dizinin yeni dönem çekimlerine geçen hafta başlandı. Senaryosunu Gamze Özer’in yazdığı, Kartal Çidamlı’nın yönettiği, İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Gül Onat, Jess Molho, Suat Sungur, Murat Serezli ve Selda Özbek’in de rol aldığı “Sihirli Annem”, çok yakında Star TV’de izleyicisiyle buluşacak.



yeni konusu: 2003 yılında ilk bölümleri çekilen ve çocukların en sevdiği dizilerin başında gelen Sihirli Annem dizisi yeni bölümleriyle çok yakında star tv ekranlarında tekrar başlıyor.Sihirli Annem dizisinde yeni bölümlerde bazı isimler yer alamayacaklar.Bunlardan biri Eda karakterini canlandıran Defne Joy Foster ve Suzan karakterini canlandıran Zuhal Topal.Defne Joy Foster ve Zuhal Topal’ın yerine yeni oyuncular eklenmemiş.Suzan karakterini canlandıran Zuhal Topal Avni ile dizi gereği Avni ile boşanmış ve dizinden ayrılmış gibi gözükmektedir.

Dizinin konusu biraz değişmiş gibi.Betüş ve Sadık’ın çocukları Cem,Ceren ve Çilek büyümüşlerdir.Cem’in sevgilisi olan Tuğçeden ayrılmıştır ve okuduğu tıp fakültesinden Ece adlı kızla çıkmaya başlamıştır.Cem’i hala seven Tuğçede Cemden ayrılmamak için tıp fakültesini kazanmıştır.Dizinin güldüren karakterlerinden Avni ise eşi Suzandan ayrılmış ve Betüş’ün kafesinde çalışmaya başlayan Zeyno’ya aşık olmaktadır.



2 Şubat sabahı yaşamını yitiren ünlü sunucu-oyuncu Defne Joy Foster’ın (36) rol aldığı 'Sihirli Annem' isimli dizi, 5 yıl sonra yeniden çekiliyor.

Süreç Film imzalı dizi, yine eski bölümlerinin yayınlandığı Star TV’de ekrana gelecek. Çekimleri nisan ayında başlayacak olan dizinin eski başrol oyuncuları İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Gül Onat ve Nevra Serezli ile yeniden el sıkışıldı. Son iki yıldır 'İzdivaç' programını sunan Zuhal Topal ile ise görüşmeler sürüyor. Kartal Çıdamlı’nın yöneteceği dizide olağanüstü güçleri olan peri Eda karakterini canlandıran Defne Joy Foster’ın rolünü ise kimsenin oynamayacağı açıklandı.



Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu, "Defne’nin canlandırdığı Eda rolü yeni bölümlerde olmayacak. Bambaşka bir komşu kızı karakteri diziye katılacak" dedi. Mayıs ayında ekrana gelecek dizinin senaristi Gamze Özer ise "Defne dizide yıldızlardan gelmişti, şimdi yine yıldızlara gitmiş olacak" yorumunu yaptı.

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (21-04-2011 19:55 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu