[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #23111  25-03-2011 19:18 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Saba Tümer ile Bu Gece programına konuk olan Nihat Doğan, Survivor yarışması, kendisiyle özdeşleşen sözleri ve taklitleri hakkında konuştu.



Milliyet’in haberine göre, Adaya çekim yapmak için kendisinin de geleceğini söyleyen Saba Tümer, Nihat Doğan'a Türkiye'den bir isteğinin olup olmadığını sorunca, Nihat Doğan kaçak çayı sevdiğini ve isteyebileceğini söyledi.

Son dönemde kendisiyle ilgili yapılan taklitleri, çarpıtılan sözleri ve özellikle Survivor ünlüler yarışmasına katılmasıyla gündeme gelen Nihat Doğan, kendisiyle özdeşleşen sözleri kitaplaştıracağını söyledi. Nihat Doğan, yanlış anlaşılan ya da sanal alemde çarpıtılan sözlerini engellemek için bunu yaptığını söyledi. Söylediği sözleri hangi amaçla söylediğini kitapta açıklayacağını anlatan Doğan, sinema filmi için de kolları sıvadığını anlattı.

Filmin hikayesi yazan ve senaryolaştırma aşamasında olduğunu söyleyen ünlü türkücü, bir kaç yapımcıyla görüştüğünü ve hikayenin beğenildiğini söyledi. Filmin yönetmeninin kim olacağı sorusuna net bir açıklama yapmayan Doğan, filmin konusundan da bahsetmekten kaçındı.



Nihat Doğan, Survivor Adası'ndan döner dönmez filmin senaryosunu ve yazdığı kitabı tamamlayacağını sözlerine ekledi.

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında hastanede yatan İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmek için bir arkadaşı vasıtasıyla Tatlıses'in oğluna ulaşan Nihat Doğan, Tatlıses ailesinin acısını paylaştığını belirttiğini söyledi. Bu durumun Tatlıses ailesi tarafından beğeniyle karşılandığını belirten Doğan, yazılacak olumsuz haberlerden dolayı red cevabı aldığını, İbrahim Tatlıses'in tedavisine evde devam edileceği zaman ziyaretinin beklendiğini öğrendiğini açıkladı.

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (05-04-2011 23:47 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu