[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22868  21-02-2011 15:59 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Aref Ghafouri Kader Gösterisi Hilesi / Sırrı Yarı Final Yetenek Sizsiniz Türkiye



İranlı Aref Ghafouri, dün gece Yetenek Sizsiniz adlı yarışmaya damga vurdu. Arefin, Bu kadar da olmaz dedirten kutusundan bakın ne çıktı?

Acun Ilıcalının yapımcılığını üstlendiği Yetenek Sizsiniz adlı yarışmanın dün akşamki konuğu İranlı Aref Ghafouri, bugün herkesin dilinde

Üniversite eğitimi için İrandan Ankaraya gelen Aref, mükemmel Türkçesi ve sihirli kutusu ile geceye damga vurdu.

Canlı yayında bunu yapmak çok riskli ama üç yıldır üzerinde çalışıyorum diyerek söze giren Aref, jüriden gözlerini kapatıp el ele tutuşmalarını ve bir tatil hayal etmelerini istedi.

O sırada sahnenin üzerine bir kutu sallanıyordu. Bu kutuya az sonra geri döneceğiz ama şimdilik şov devam etsin!

Arefin, Tatil için neredesiniz? sorusuna Acun Ilıcalı, Barbados cevabını verdi. Daha sonra Aref, Hülya Avşardan uçaktaki koltuk numarasını söylemesini istedi; E-11. Biletindeki uçuş saatini sorduğu Ali Tarandan da, 14:42 cevabını aldı. Son olarak salondaki bir izleyici sahneye çağıran Aref, lime lime edilen gazeteden tek bir kelime seçmesini istedi.

Ve sahnenin üzerindeki kutu açıldığında herkes şoke oldu. Her nasılsa kutudan çıkan rulo şeklindeki kağıtta tüm bu kelimeler tek tek yazıyordu. Yani Aref, hepsini tahmin etmişti!

Jürinin ağzı açık kaldı, salon ayakta alkışladı ve bugün herkes onu konuşuyor.

Oysa isteyen herkes bu şovu yapabilir; pardon 3 bin 795 dolar ödeyen herkes!

Arefin sihirli kutusu, ilk olarak 20 yıl önce Harry Blackstone Jr. için tasarlanmış. Dick Zimmermanın Ana Tahmin adını verdiği bu ödül tasarımı, pek çok profesyonel tarafından benzer gösteriler için en güzel ve temiz yöntem olarak kabul ediliyor.

Rahatlıkla taşınabilen, hafif ve marifetli kutuyla çok uzun ve detaylı tahminler yapılabiliyor. Çünkü kutuya rulo şeklinde konulan kağıdın kapasitesi oldukça fazla. Uygulamak da çok kolay. Kutunun altı metre yakınında oturan biri, istediği her şeyi bu kutudan yazılı olarak çıkarabiliyor. Yani, Arefin yarışmada göremediğimiz bir de asistanı var!

İnternette en tatmin edici, pratik, taşınabilir ve gelişmiş tahmin makinesi olarak pazarlanan bu kutunun son sürümü, önündeki penceresi ve arka plandaki kutusu sayesinde şüpheleri ortadan kaldıracak net bir görünüme sahip.

Aref, eğer isterse 995 dolara pencereli yeni kasayı satın alabilir. Fakat bu tasarım harikası makineye ilk kez sahip olacaklar, 3 bin 795 doları gözden çıkarmalı.


hilesi ne? hilesi var mı? yarı final hilesi, sırrı ne? sırrı var mı? cinlerle, cin, birlikte, 3 harfli, şeytan mı?

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (21-02-2011 16:05 GMT+2 saat, ago)
__________________
Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #22871  22-02-2011 11:22 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
vayy bee. ben de adam cinli sanmıştım

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu