[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22702  02-02-2011 20:44 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından biriyle beraber olan Özge Özpirinççi şimdiden evlilik baskısı hissediyor.sevgili mi evlenecekler mi



Radikal gazetesinden Ali Tufan Koç, Özge Özpirinççi'yle bir araya geldi ve hayatı hayalleri ve geleceğiyle ilgili güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından biriyle beraber. Kıskananı çok. Daha 24 yaşında ama şimdiden evlilik, çoluk çocuk baskısı hissediyor. Özge Özpirinççi'yle sevgilisi Engin Altan Düzyatan'ı, yeni programını ve ünlülerin 'yakalanma' hallerini konuştuk.

Diziye başladığımda 22 yaşımdaydım. Tam da spora başladığım döneme denk gelmişti. Ölçümler sırasında metabolojik yaşım 18 çıktı. Seviniyorum, Oh ne güzel, 18liğim diye. Dizi bitti. Yaş 24, biyolojik yaş ise olmuş 26! Melekler Korusun iki yıl sürdü, fakat beni altı yıl yaşlandırdı!

Özge Özpirinççi buluşma yerini Moda Teras olarak belirleyince, Anadolu yakasında oturduğunu öğrenmek pek de sürpriz olmuyor. "Sete yakın olsun diye Bostancı'da ev tuttum. Dizi bitti. Şimdi Avrupa yakasında ev bakıyorum" diyor. Nişantaşı'nın Cihangir'in insanı tüketen hızından uzakta, sakin bir semt arayışında.



Sevgilisi Engin Altan Düzyatan'la birlikte yaşama fikrine sıcak bakmıyor: "Kendine ait bir çatın, cumhuriyetin olmalı. 24 yaşında kendi evine çıkmış bir genç kız olarak saltanatımın keyfini sürmek istiyorum. Zaten beraberiz, bir bende, bir onda, evcilik misali..." diyor ve 'Evli çiftlerin bile kendine ait ayrı evleri olmalı.' gibi iddialı bir söz konduruyor sonuna.



TRT'nin yeni kanalı TRT Eğitim'de skeçlerden oluşan bir programın sunuculuğunu yapacak oyuncu Özpirinççi, idolü olmayan, kendine özgü oyunculardan... "İdol demek, beklenti demek. Hırs yapmak demek! Bana göre değil. Hayat sana ne veriyorsa onun en iyisi yapmaya bak. Limon veriyorsa limonata yap" diyor. Özge'nin limonatası ise kendine has, tatlı bir tada, orijinal ve sağlam bir duruşa sahip.



TRT Eğitim'de başlayacak yeni programla başlayalım... Kanal, üniversite öğrencileri ve yeni mezunlarını hedef alıyor. Programın adı Toplu Hayat. Tamamı komedi ağırlıklı skeçler üzerine kurulu bir program. Bizi sinir eden ama artık hissizleştiğimiz durumların skeç halini sunuyoruz.
Çekirdek minik bir ekip çalışıyoruz. Işık yok, kostüm yok... Biraz tiyatro gibi aslında. Bir önceki işim, gayet büyük prodüksiyon, 'Deli Saraylı' dizisiydi. Dizi bittikten sonra tekrar büyük bir yapıma girmek beni biraz korkuttu. Böyle alternatif bir iş gelince hemen kabul ettim.

Biraz da nefes almak ister bir haliniz var... Bu proje bana çok iyi geldi. Kendi kendime olmak, arada boş boş tavana bakmak/bakabilmek büyük lüksmüş.

Dot'un bir parçası olmak ister miydiniz? Onların içinde olmaktan ziyade, ne içinde ne dışında, yakın bir çizgide durmak beni daha motive ediyor. İsminden ziyade içinde benim için doğru malzeme olması önemli. Ben, tiyatrocu değil oyuncuyum. Geçen gün, Dot'un yeni oyunu Feslen/Kutlama'yı izlemeye gittik



Dönüş yolunda lastik patladı. Arabada Altan, Rıza, ben ve Cemil var. Yolun ortasında kaldık, Rıza çıktı lastik değiştiriyor. "Allahın işine bak! Bir saat önce sahnede ne yapıyordum, şimdi yolun ortasında durmuş kir pas içinde lastik değiştiriyorum." O sıra, yoldan geçen Serkan (Altunorak) durdu. "Oğlum ne işiniz var burada? Burası benim evin önü." Yol ortasında bildiğin tiyatro! Çok komik...

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu