[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22631  28-01-2011 19:37 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
gitar öğrenme programı indir
Programın adı : Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5

Gitar çalmaya yeni mi başladınız, ya da kendinizi evde geliştirmek mi istiyorsunuz?
Guitar Pro 5.2 programı tam size göre!
Guitar Pro, profesyonel gitaristlerin yanında gitar çalmaya yeni başlayanları da düşünerek hazırlanmış bir program. Kullanıcıya beste yapma, nota öğrenme ve gitarla eşlik etme konusunda yardımcı olur. Guitar Pro 4 ile 7 arası telli çalgılar için tasarlanmış (Gitar, bas, banjo, mandolin gibi).

Program bir tablatura**(Tab latura: Yaylı sazlarda müziği daha basit okumak için tasarlanmış, müziğin teorisi bilinmesede notaları okuma üzerine geliştirilmiş ve çabuk öğrenmeyi amaçlayan bir yapı) düzenleyici sayesinde kullanımı kolay ve birçok nota sembolünü -özellikle yaylı sazlar için- içerir

Aslında program biraz karışık, şahsen ben de çok anlamadım ama temel mantığı şöyle;

Hazır notalar, solo, solfej, arpej birşeyler var. Notaları ayarlıyosunuz. Sonra üstte yeşil play var, yine aynı yerden durduruyorsunuz stop şeklinde. O play’den notaları dinliyorsunuz. Notalara göre melodiyi dinleyip çalıyorsunuz.

Kendinizi geliştirmeniz için güzel bence. Perküsyon özelliği var mesela. Perküsyon dediğine bakmayın full altaypı. Kendi “midi”nizi falan yaparsınız. Scratch bile var, güzel bişeyler yapılabilir.

Program Türkçe. Dosya, Yeni diyorsunuz. Sonra başlıyorsunuz notalarınızı altyapınızı sözlerinizi giriyorsunuz. Anlasam resimli anlatım yapacaktım ama işte. CAhilliğin gözü kör olsun. Keşke programı biraz daha basit yapsalardı.

Programyukleindir.com daki Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 adlı program hakkında bilgi yukarıda verilmiştir.

Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 programı hakkında daha fazla bilgiye sahip isterseniz sitenin “Arama” kısmında dilediğiniz programı yazıp Ara tuşuna basmanız yeterlidir.

Şayet Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 programını beğenmediyseniz siteniz sağ üst tarafındaki “Kategoriler” kısmından dilediğiniz programı seçip indirebilirsiniz.

Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 programı ile ilgili gelişmeleri takip etmek için sitemizi tekrar ziyaret edin. iyi indirmeler !

Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 programı indir, Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 yükleme, download Gitar Öğrenme Programı Guitar Pro5 indirme

tıkla indir
http://www.guitar-pro.com/en/index.php

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu