[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #22162  02-11-2010 14:43 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Atilla Dorsay'ın 'Dönme Dolap' adlı kitabının imza gününe katılan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sudenaz Selvi imza gününe damgasını vurdu.kimdir nerede ikizi fotoları
Usta eleştirmen Atilla Dorsay'ın 'Dönme Dolap' adlı kitabının imza gününe katılan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sudenaz Selvi, ünlü sanatçı Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkat çekti. Selvi, “Ben de gözlerimi benzetiyorum. İnsanların beni ona benzetmesi çok hoşuma gidiyor” dedi.

Sinema eleştirmeni Atilla Dorsay, önceki gün 'Dönme Dolap' adlı kitabının imza günü için Profilo Alışveriş Merkezi'ne geldi. Yeşilçam'ın usta ismi Türkan Şoray'a ithafen yazmış olduğu şiirleriyle büyük beğeni toplayan Dorsay'a rahatsızlığı nedeniyle Türkan Şoray eşlik edemedi. Ancak imza dağıtımının yapıldığı D&R'ın basın danışmanı Nalan Demir'in 15 yaşındaki yeğeni Sudenaz Selvi standa gelince herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Türkan Şoray'a inanılmaz benzerliğiyle herkesin bakışlarını üzerine toplayan Selvi, “Yolda herkes beni Türkan Şoray'a benzetiyor. Ben de gözlerimi benzetiyorum. İnsanların beni ona benzetmesi hoşuma gidiyor” diye konuştu.

habertürk röportajı

GEÇEN hafta sonu çekilen fotoğrafları basında “Genç Türkan Şoray” başlıklarıyla yer alan 15 yaşındaki Sudenaz Terzi, oyuncu olmak istiyor. Hürriyet'in haberine göre yıllardan beri Şoray’a benzetildiğini söyleyen Terzi, “Küçüklüğümde de annemin arkadaşları beni ‘Türkan Şoray’ diye severlerdi. Eskiden bu benzerliği kabul etmezdim. Ama makyaj yapmaya başladıktan sonra gözlerim daha çok ortaya çıktı. Yani ben de son iki yıldır kendimi Türkan Hanım’a benzetiyorum. Bu yüzden onun filmlerini hep farklı gözle izliyorum; özellikle de duruşunu, hareketlerini, bakışlarını... Kendime onu örnek aldım” dedi.

Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrol oynadığı unutulmaz “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini de defalarca izlediğini belirten genç kız, kendi hayalindeki partnerin ise Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu söyledi: “O filmde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamak harika olurdu. ‘Aşk-ı Memnu’da da Beren Saat yerinde olmayı açıkçası çok isterdim.”

Bu benzerliğin ilginç yanı, Sudenaz Terzi’nin annesi Nursen Terzi’nin de tam bir Türkan Şoray hayranı olması... Nursen Terzi, kızının ünlü oyuncuya benzemesi için çok dua ettiğini anlattı: “Türkan Hanım’a hayranım. Sudenaz’a hamileyken de Türkan Şoray’a benzesin diye çok dua ettim. Ve dualarım kabul oldu.”

TÜRKAN ŞORAY: GERÇEKTEN BANA BENZİYOR
Sudenaz Terzi’nin basında yer alan fotoğraflarını gören Türkan Şoray da bu benzerlik karşısında şaşkın: “Gerçekten benim gençliğime çok benziyor. Özellikle de gözleri... Oyuncu olmak istediğini duydum, eğer yetenekliyse neden olmasın? Ben de kendisine destek veririm. Yolu açık olsun.”

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (04-11-2010 19:59 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #22165  03-11-2010 15:56 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
gerçekten çok benziyo vee 15 yaşındaa :D

__________________
Çevirimiçi durumu   

Yazar Mesaj   #22166  03-11-2010 15:57 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
bu nasıl bir 15 yaş anlamadım
buyrun resimleri



Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (04-11-2010 19:57 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu