[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21385  23-07-2010 11:58 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş
Özellikle ABD’li gençlerin gözdesi olan Miley Cyrus‘un ilginç pozu…

Masum genç kız görünüşüyle yaşıtlarının hayranlığını kazanan ama zaman zaman çıplak pozlarıyla herkesi şoke eden Miley Cyrus, bu kez de internette dolaşan bu pozuyla hayret uyandırdı.



Acaba nasıl görünüyor?çıplak mayolu bikinili sexi seksi erotik fotoları resimleri







Disney’in güzel yıldızı şok üstüne şok yaşatmaya devam ediyor. Hannah Montana dizisiyle şöhreti yakalayan ve yaşıtlarının büyük hayranlık duyduğu 16 yaşındaki Miley Cyrus şaşırtmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Vanity Fair dergisine verdiği yarı çıplak pozlarla büyük eleştiri alan ve ardından hayranlarından özür dileyen Miley Cyrus uslanmamış gibi.



Daha o skandalı unutamayan hayranları ardından güzel yıldızın konser verirken yaptığı çılgın şovla şaşırmaya devam etti. Ve en son bomba geçtiğimiz günlerde patladı.



Miley’in cep telefonundaki resimler bir anda internette dolaşmaya başladı. Yüzlerce resmin ortaya çıktığı kareler genç yıldızın hayranlarını bırakın üzmeyi resmen şoke etti.



Miley ve arkadaşlarının eğlenirken, Miley’in erkek arkadaşıyla bir yatakta yatarken, Miley ve kız arkadaşları iç çamaşırlarıyla, Miley Cyrus kız arkadaşlarıyla öpüşürken vb. şok kareler magazin gündemini bir kez daha karıştırdı.

__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu