[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #21384  23-07-2010 11:55 GMT+2 saat  

moonlight


Admin


Tecrübe Puanı.: 96%
Ruh Hali: Neþeli
Mesaj 4213
Şehir: istanbul
Ülke:
Meslek: gecelerin adamı :))
Yaş: 36
Facebook'ta Paylaş


Disney güzeli Miley Cyrus, bugünlerde 20 yaşındaki model Justin Gaston ile çok zaman geçiriyor.

İki sevgili ama henüz bir ilişki başlayıp başlamadığını resmen bilmiyoruz. En son birlikte kiliseye giderken görüldüler.sevgilileri


denizde çekilmiş fotoğrafları



Henüz 17 yaşındaki Miley Cyrus’ın ateşli öpüşme sahnesi olay yarattı.

Geçen yıl henüz 16 yaşındayken Vanity Fair dergisine verdiği yarı çıplak poz nedeniyle eleştirilen Miley Cyrus yine bir tartışmanın merkezinde yer alıyor. Nedeni ise başrollerinden birini üstlendiği The Last Song adlı filmde rol arkadaşı Liam Hemsworth ile birlikte yer aldığı denizde öpüşme sahnesi.

Bazı magazin siteleri Miley Cyrus’ın üzerinde ıslak bir giysiyle uzun uzun öpüştügü bu sahnenin henüz 17 yaşındaki bir yıldız için fazla ateşli olduğunu ileri sürerek “Bu öpücük masum bir ilk aşk öpücüğünden çok fazlası” yorumunu yaptı. Bazı sitelerde de çok daha sert bir eleştiri getirerek “Bütün bu görüntüler “soft porno”yu çağrıştırıyor denildi.

Yönetmenliğini Julie Anne Robinson’ın üstlendiği The Last Song (Son Şarkı) tuhaf bir adam olan babasının yanına yaz tatilini geçirmeye gönderilen genç ve asi bir kızın öyküsü üzerine kurulu. Filmin ana teması ise ilk aşk heyecanı.

Bu mesaj moonlight tarafından düzenlendi (23-07-2010 12:04 GMT+2 saat, ago)
__________________
Gender_Bay Çevirimiçi durumu