[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  
 
Yazar Mesaj   #20996  24-06-2010 18:31 GMT+2 saat  

ahmet





Tecrübe Puanı.: 0%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj
Şehir:
Ülke:
Meslek:
Yaş:
Facebook'ta Paylaş
Aşk-ı Memnu Dizisi'nin final bölümü heyecanla bekleniyor. Bu akşam yayınlanacak olan Aşk-ı Memnu final bölümünde yaşananlarla ilgili meraka facebook'a düşen final bölümünden fotoğraflar kapı araladı.

Bir kullanıcı tarafından dün gece Facebook'ta yayınlanan fotoğraflarda Bihter'in cenaze töreninden ve çekimlerden fotoğraflar var. Fotoğraflarda en ilginç görüntüler ise Bihter'in cenaze töreninden. Bu görüntüler kimin tarafından sızdırıldı bilinmez ama Bihter'in intihar edeceğini kesinleştiren görüntüler oldu.

işte veda bölümü dizi setinden resimler



Aşk-ı Memnu'un ennn son bölümü olan Veda Bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Aşk-ı Memnu'nun final bölümünde bütün gerçeklerin ortaya çıkması ve herkesin doğruları öğrenmesi bekleniyor.



Bihter'in Cenaze töreni yapılıyor. Törene katılanlar dikkat çekiyor.



Hayalleri yıkılacak olan Nihal'in ne yapacaı, Bihter'in nasıl intihar edeceği, Behlül'ün Adnan'la yüzleşip yüzleşmeyeceği, Beşir'in ölüp ölmeyeceği AŞk-ı Memnu'nun en merak edilen sorularını oluşturuyor.



Aynı dakikalarda, Nihal tarafından evden kovulan Matmazel, Beşir’in giderek kötüleştiğini haber almış ve onu herkesten gizli ziyaret etmek için yalının üst kapısını kullanmak üzere korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir.

finalde neler olacak?



Bu sorular bu akşam cevabını bulacak ve büyük bir izleyici kitlesi olan Aşk-ı Memnu ekranlara final bölümüyle veda edecek.

veda fragmanı son bölüm finalini izle seyret

[izlecom]2146973[/izlecom]

Bu mesaj ahmet tarafından düzenlendi (24-06-2010 20:20 GMT+2 saat, ago)
__________________
Çevirimiçi durumu