[Kayıt ol]   [Şifremi unuttum!
Kullanıcı adım:   Parolam:  

Yazar Mesaj   #26535  30-11-2025 17:47 GMT+2 saat  

simo4ka

Huzuristan Üyesi

Tecrübe Puanı.: 0.2%
Ruh Hali: Belirtilmedi.
Mesaj 1
Meslek:
Herkese selam, geçen gün denk geldim de ücretsiz çalışan bir undress AI arıyordum. Bir sürü yerde ya kayıt zorunlu ya da ilk fotoğraftan sonra para istiyor. Günlük bir tane bedava yapıp kalitesini görmek istiyorum aslında. Gerçekten işe yarayan ücretsiz seçenek bulan oldu mu? Sonuçlar ne kadar doğal çıkıyor, merak ettim. Tecrübesi olan varsa yazsın lütfen, teşekkürler.

Yazar Mesaj   #26536  03-12-2025 17:26 GMT+2 saat  

kosia

Huzuristan Üyesi

Mesaj 1
Meslek:
Selam, ben de aynı şeyi arıyordum bir ara. Çoğu yerde ücretsiz dediği tek fotoğraf bile bulanık çıkıyor. Sonra https://clothoff.tr/ denk geldi, gerçekten her gün bir fotoğrafı tamamen ücretsiz işliyor ve sonuçlar hiç bulanık değil. Kayıt bile gerekmiyor ilk deneme için. Kalite bayağı yüksek, 95% doğruluk yazıyorlar. Ücretsiz kısmı beğenince Pro pakete geçtim ben, ama başlangıç için süper.

Yazar Mesaj   #26537  03-12-2025 18:29 GMT+2 saat  

bims

Huzuristan Üyesi

Mesaj 1
Meslek:
Ücretsiz deneme kısmı çoğu kişi için yeterli oluyor aslında. Bir fotoğraf ile kaliteyi görmek mümkün. Sonra karar verip ücretli pakete geçiliyor genelde. Ben de aynı şekilde başladım, beğenince devam ettim. Günlük bir ücretsiz hak olması bence çok mantıklı, insan riske atmıyor.

HUZURİSTAN - Temiz Bilgi
2025-12-05 13:03
Fatal error : Shield protection activated, please retry in 63 seconds...
After this duration, you can refresh the current page to continue.
Last action was : Hammering